Rólunk

A Druk-ker Nyomdaipari Kft. 1992-ben, családi vállalkozásként alakult. Cégünk központja Budapesten, telephelye Kiskőrösön található. Társaságunk a kezdetektől fogva íves ofszet nyomtatással foglalkozott. A folyamatosan fejlesztéseknek köszönhetően a hagyományos íves ofszet nyomtatás mellett ma már digitális és flexo nyomógépekkel is rendelkezünk.
 

Vállalkozásként nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre és a megbízhatóságra. A munkafolyamat szakértelemmel való végigkísérése és a minőség magas szintű fenntartása sok elégedett ügyfelet hozott már vállalkozásunknak. Bármely termékről is legyen szó, az abban végzett munkánknak egy közös célja van: ügyfeleink elégedettsége. Ezt precíz munkával, minőségi alapanyagok alkalmazásával illetve szakértő kollégák közreműködésével érjük el.

 

Partnereink személyes igényeit is figyelembe vevő teljes körű szolgáltatást nyújtunk. Ügyfeleink kéréseit folyamatosan figyelemmel kísérjük, egyedi szükségleteiket saját, cég-specifikus feladatként fogalmazzuk meg.

 

A megbízható és magas színvonalú munkánknak köszönhetően az elmúlt 20 év folyamán vállalkozásunk neve ismertté és elismertté vált a magyar nyomdaipari vállalatok között.

 

Több mint 60 ember a cég 1100 négyzetméterén azon dolgozik, hogy a lehető legjobb minőségben és legrövidebb időn belül megfeleljen az Ön elvárásainak.

 

Remélem hamarosan Önt is az ügyfeleink között tudhatjuk!

 

Markó Péter

ügyvezető igazgató